En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya gayrı müstacel durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sağlamak dâhilin mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoğunlukla çelik yahut çıpa gibi malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

23/12/2022Genel Yüksekliği makul bir seviyenin üstünde olan konstrüksiyonlar kucakin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni gönül kaybının önlenmesi yerine olabildiğince önemli bir konumda bulunmaktadır. Binaların ana methallerinde veya koridor taksimmlerinde yangının hatırlı bir halde meydana gelmesi özellikle yüce katlı yapılarda çıkma yahut pencerelerden kaymak olanaklı olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır gestaltlarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri sıkı bir incelemeye bağımlı tutulur. Yapıların iç aksamında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, mimariların haricinde mevcut ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında kişi kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanım sahaından fayda peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 özlük kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta koca sayısına bağlamlı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Toplum beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i okumak ciğerin tıklayın.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili vaziyet takkadak bapnın olası olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve munis eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

İmalat aşamalarında tercih edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine aracısız hüküm etmektedir çünkü yararlanma maksadı çok mecburiyet koşullar altında kârlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı tercih edilmelidir zira insanoğlu dirilik emniyetliği ile elden müteallik olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak yapım bölümünde ki fiilletmelere sertifikalı uygun yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Lokal itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni maksatını yangın kapısı denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın tüm aranjör gereklilikleri önladığından ve emniyetli bir tahliye rotası sağlamada canlı olduğundan emin olurlar.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page