2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları için malumat gidermek yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın yaraşır standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını sınırlamak kucakin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Binanın mideinden adiya hakikat inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, haricen başlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin gücük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, natürel afet ve benzeri durumlar Yangın Merdiveni Kapısı olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Binaların strüktürsına oranlı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri net kat kayranı 150 metrekare’den bir küme ve yekten lüks bükümı olan umumi binalarda, karşı adeti 4’ten bir araba olan tüm örgülaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması ıztırari kılınmıştır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

En uygun fiyatı bulmanız için farklı seçenekleri katlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en şık yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page